Kenny Vandepoel


- bestuurder OVERLANT

- landschapsarchitect sinds 2003

Kenny is een echte ontwerpspecialist, een landschapsontwerper ‘pur sang’. Zijn gevoel voor ruimte, beeld en beleving gecombineerd met het narratieve aspect resulteren in poëtische en fijngevoelige ontwerpvoorstellen.

Zijn passie voor landschap dragen bij aan het duurzaam karakter van onze voorstellen. Schetsen zit in zijn bloed. Tekenen is dan ook een rode draad in het ontwerpproces - op het terrein, in de studio, tijdens participatiemomenten - wervend beeldmateriaal is een handelsmerk van OVERLANT.
Kenny deed zijn ervaring op bij Tractebel als conceptueel landschapsontwerper, ontwerpverantwoordelijke van studio 10 van Turenscape Beijing en als projectleider van landschapsprojecten bij BUUR.Christophe Eraly


- bestuurder OVERLANT

- landschapsarchitect sinds 2007


Christophe brengt zonder het concept uit het oog te verliezen het ontwerp tot realisatie en heeft de kennis in conceptueel ontwerp tot uitvoeringstechnische kennis. Hij staat in om het project van start tot finish haalbaar te maken met een sterke focus op landschapsecologie en publieke ruimte. Hij vertaalt traditionele landschapsconcepten tot een eigentijds en duurzaam ontwerp. Zijn brede interesse in landschappen helpen hem om sterke concepten te ontwikkelen, die hij dankzij zijn grote ervaring weet te bewaren tot aan de realisatie.

Christophe deed zijn ervaring op als projectleider van landschapsprojecten bij BUUR, en ontwerper van uitvoeringsprojecten bij ARA - Atelier Ruimtelijk Advies.

OVERLANT • Valleilaan 87 • 3290 Diest • +32 (0)13 556 796 • e-mail info[at]overlant.be